Putno osiguranje i u RFZO

Bez autora
Jun 10 2013

Vreme godišnjih odmora se primiče, a sa njim i letnja euforija. Osim na uživanje treba misliti i na sigurnost tokom puta, što svakako podrazumeva i obezbeđenje zdravstvenog putnog osiguranja.Osiguranici Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) mogu pod povoljnim uslovima nabaviti polisu putnog osiguranja u svakoj ispostavi i filijali RFZO, bez obzira gde imaju prebivalište. Dakle, putnu polisu možete kupiti i u Nišu, Vranju, Subotici, bilo gde u Srbiji.

Putno osiguranje i u RFZOVreme godišnjih odmora se primiče, a sa njim i letnja euforija. Osim na uživanje treba misliti i na sigurnost tokom puta, što svakako podrazumeva i obezbeđenje zdravstvenog putnog osiguranja.

Osiguranici Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) mogu pod povoljnim uslovima nabaviti polisu putnog osiguranja u svakoj ispostavi i filijali RFZO, bez obzira gde imaju prebivalište. Dakle, putnu polisu možete kupiti i u Nišu, Vranju, Subotici, bilo gde u Srbiji.

Građani  kojima je internet pri  ruci, putno osiguranje mogu da  ugovore “onlajn“ na e-mail adresi: dobrovoljno@rfzo.rs.

Kako je Grčka jedna od omiljenih destinacija za letovanje, za porodično letovanje, bez obzira na broj članova porodice, cena polise po osobi iznosi 780 dinara za 10 dana, odnosno 1.090 dinara za 15 dana.

U slučaju potrebe za neodložnom zdravstvenom uslugom, potrebno je sačuvati originalne račune koji se dostavljaju RFZO uz zahtev, a iznos će u celini biti refundiran u roku od 14 dana. Maksimalni iznos pokrića je 30.000 evra.

Kompletne uslove osiguranja, kako putnog, tako i kolektivnih osiguranja za slučaj težih bolesti, hirurških intervencija, boravka u bolnici, bolovanja, stomatološke usluge, specijalističke preglede i dijagnostiku, možete naći ovde ili se informisati putem telefona na 011/2053-791,011/2053-792 i 011/2053-794.

Polisu putnog osiguranja možete kupiti i u Direkciji RFZO u ulici Jovana Marinovića broj 2, Beogra, ali i svim filijalama ispostavama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik